• Curatenia inseamna sanatate !


      Curatenia este foarte importanta nu numai pentru aspectul camerei tale, dar in primul rand pentru o viata sanatoasa. Sunt foarte multe pericole la care ne expunem atunci cand traim in dezordine. Trebuie sa ne ferim de scarieni (organisme microscopice ce se hranesc cu pielea moarta), de mucegaiu si, bineinteles de bacterii. Crestem mici "animalute" in casele noastre fara sa ne dam seama, dar care ne pot imbolnavi. Trebuie sa avem grija sa curatam covoarele, paturile, cearsafurile, buretii de baie, altfel riscam sa detinem o adevarata "crescatorie" de acarieni, bacterii si ciuperci, care ne pot provoca alergii si diferite alte afectiuni. Pentru a evita acest lucru trebuie sa stim cum sa ne curatam corect locuinta cu ajutorul nostru Pro Cleaning.


      Cat de bine si relaxati ne simtim in asternuturi curate, dar pe langa asta ne putem proteja de diferiti microbi care ne pot afecta viata prin schimbarea asternuturilor cel putin o data pe saptamana. Pentru ca asternuturile sa reziste la spalari repetate trebuie sa alegeti un material textil usor de spalat, rezistent la temperaturi ridicate si fara prea multe imprimeuri, deoarece temperaturile ridicate le pot deteriora. De asemenea, este indicat sa cumparati asternuturi mai subtirele, punand mai multe straturi de asternuturi subtiri decat unul singur si foarte gros, astfel puteti evita retinera prafului si a alergenilor.

      Un alt mediu propice in care bacteriile isi fac cu usurinta aparitia este reprezentat de covoare si mochete. Fiind greu de curatat, evitam sa le spalam in fiecare sapatamana de exemplu, ci lasam acest lucru in perioadele in care se realizeaza curatenia generala. Mizeria reprezentata prin particule de praf, firmituri si diferite resturi se strange intre fibrele covoarelor, adesea destul de lungi, de aceea ele trebuie aspirate cu insistenta, deoarece mizeria ce dauneaza organismului uman nu este neaparat una vizibila, ci mai degraba microscopica.