• CAUTATI SERVICII DE CURATENIE IEFTINE ?


      Firma noastra va ofera ABONAMENTE CU PRETURI DE PANA LA 25% MAI MICI IN RAPORT CU PRETUL INTERVENTIILOR LA CERERE.

      Stim ca majoritatea firmelor din Timisoara nu va pot oferi calitatea la care va asteptati, fie din lipsa resurselor, a personalului sau a tehnologiilor ineficiente. Firma de curatenie Pro Cleaning va ofera toate acestea si dorim sa stabilim relatii de colaborare de lunga durata cu clientii nostri. Va ajutam sa va configurati propriul abonament de curatenie care sa corespunda bugetului si nevoilor dumneavoastra.

      Serviciile de curatenie cu abonament nu mai este demult o varianta doar la indemana companiilor, si persoanele fizice ne pot solicita un abonament de curatenie pentru a beneficia de avantajele evidente, inclusiv preturile mult mai ieftine. Alegeti un abonament de curatenie pentru a beneficia permanent de o locuinta sau un birou curat. Economisiti timp pretios si scapati de stresul preocuparii permanente in privinta curateniei.

      Echipa noastra de curatenie executa interventiile in mod punctual, in intervalul orar agreat cu dumneavoastra sau cu firma dvs. si realizeaza in mod profesional toate operatiunile necesare: indepartarea prafului si a panzelor de paianjan, curatarea podelei, peretilor, curatarea ferestrelor, a obiectelor de mobilier, aparatura electrocasnica, curatenia in baie, in bucatarie, debarasarea gunoiului si aprovizionarea cu consumabile. Desigur, spatiile de curatat si operatiunile de curatenie desfasurate vor fi stabilite in mod contractual pentru a va garanta calitatea serviciilor.