• Curatare si restaurare pavaje si suprafete dure


      Cand vine vorba de amenajare exterioara (curti rezidentiale, terase, gradini, alee, spatii exterioare industriale sau comerciale) pavajele ofera cea mai eleganta, usoara si profesionala solutie. Pavajele, dalele si betonul amprentat sunt alegere multora datorita usurintei de montare, demontare si esteticii oferite de variatiile nelimitate de amenajare.

      De ce ai nevoie de profesionisti pentru mentenanta lor?

      Sa fim sinceri, ai investit multi bani pe pavarea si amenajarea spatiilor exterioare. Este frumos, elegant, exact cum ti-ai dorit, te mandresti cu ea si da suflet esteticii intregii amenajari.

      Insa odata cu trecerea timpului pavajul tau si betonul amprentat pe care o ai parca incepe sa piarda din culoare, apar pete pe suprafata ei si incep sa apara tot felul de ierburi in rosturile dintre pavaje. Orice ti-au spus agentii de vanzari despre “pavaje care nu necesita mentenanta”, ai realizat deja, ca te-au mintit.

      Si asa treci in actiune pentru a recapata aspectul estetic a spatiiIor tale exterioare. Incerci tot felul de practici auzite de la cunostinte sau citite pe internet: apa cu sapun, inalbitor, dezinfectant, sulfat de cupru, dai o incercare cu furtunul de gradina, matura, trafaletul, chiar si sa scoti cu mana ierburile dintre rosturi.

      Cum nu ajungi la rezultate, treci la urmatorul nivel: masini de curatat cu presiune si toate echipamentele cu perii si pistoane care iti sta la dispozitie. Dar spatiile tale exterioare tot nu revin la aspectul estetic antereior si la satisfactia pe care ti-au oferit mai demult. Ai nevoie de ceva si mai profesionist.

      Daca ai citit pana aici inseamna ca te confrunti cu aceeasi problema ca multi altii. Vrei ca pavajul tau sa arata ca si nou, iar pentru acesta ai nevoie de specialisti in curatarea suprafetelor dure din curtea ta.

      Curatare Pavaje Timisoara Power Washing - Ce iti oferim?

      Servicii profesionale de curatare, dezinfectare si intretinere pavaje, pavele, beton amprentat atat pentru curti rezidentiale cat si pentru amenajari industriale sau comerciale.

    - Curatare pavaje si suprafete dure de la 8 lei / M2
    - Curatare acoperisuri de la 10 lei / M2
    - Curatare fatade de la 8 lei / M2
    - Curatare garduri de la 10 lei / M.L.
    - Curatare hale de la 6 lei / M2
    - Monumente funerare si statui de la 250 / bucata