• Curățare Spălare Panouri Solare, Sisteme Fotovoltaice

  Curățare Spălare Panouri Solare, Sisteme Fotovoltaice

    Pierzi bani dacă amâni spălarea panourilor solare Dacă nu sunt curățate în mod corespunzător, panourile solare pot să fie cu 15-25% mai puțin eficiente, ceea ce înseamnă că vor genera cu 15-25% mai puțină electricitate. Pentru a compensa, vei folosi electricitatea produsă de rețeaua națională, ceea ce înseamnă o creștere automată la factura de curent. Primim frecvent întrebarea: "Este adevărat că doar panourile curate oferă maximul de energie?" Studiile confirmă acest lucru, iar soluția este simplă: panoul solar trebuie curățat profesional și apoi protejat! 

    Panourile (sistemele) fotovoltaice curate îți maximizează profiturile!

    Sistemul HydroPower este un sistem de filtrare cu răşină se obţine o apă de o puritate 100%. Cu lance telescopică din material compozit fibră de carbon şi perii foarte uşoare, se curăţă cu apă pură (demineralizată) panourile solare şi sistemele fotovoltaice de până la 15 metri înălţime înlocuind alpinistul utilitar sau nacela cu un cost redus semnificativ pentru client. De zece ori mai rapid decat metodele convenţionale, apa este demineralizată fiind rulată printr-un filtru de răşină, astfel în filtru de răşină rămân mineralele (săruri de calciu si magneziu). Datorită caracteristicilor sale fizice apa pură are o capacitate de purificare mai mare, astfel înmoaie particulele de murdărie de pe panourile fotovoltaice, ce sunt după aceea curăţate. Chiar şi murdăriile grele, cum ar fi excrementele de păsări sunt eliminate. Apa pură are o capacitate de înmuiere foarte bună, se usucă fără să lase urme sau pete. 

    Curățat spălat panouri solare, sisteme fotovoltaice ( Timișoara, Timiș, Șag, Chișoda, Giroc, Urseni, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Ghiroda, Giarmata Vii, Dumbrăvița, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Utvin )

  Curățare spălare panouri solare și sisteme fotovoltaice

  Curățare spălare panouri solare și sisteme fotovoltaice

  Curățat spălat panouri solare sisteme fotovoltaice