• Curățare Spălare Geamuri La Înălțime Timișoara

   Curățare Spălare Geamuri La Înălțime Timișoara

    Servicii de curățare și spălare geamuri la înălțime, pereți vitrați, oglinzi, panouri solare, veluxuri, rulouri, panouri publicitare, panouri sandwich cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație HydroPower.

    Sistemul HydroPower este un sistem de filtrare cu răşină se obţine o apă de o puritate 100%
    
    Cu lance telescopică din material compozit fibră de carbon şi perii foarte uşoare, se curăţă cu apă pură (demineralizată) geamurile şi faţadele de până la 15 metri înălţime înlocuind alpinismul utilitar sau nacela cu un cost redus semnificativ pentru client. 
    
    De zece ori mai rapid decat metodele convenţionale, apa este demineralizată fiind rulată printr-un filtru de răşină, astfel în filtru de răşină rămân mineralele (săruri de calciu si magneziu). Datorită caracteristicilor sale fizice apa pură are o capacitate de purificare mai mare, astfel înmoaie particulele de murdărie de pe suprafeţe, ce sunt după aceea curăţate. Chiar şi murdăriile grele, cum ar fi excrementele de păsări sunt eliminate. Apa pură are o capacitate de înmuiere foarte bună, se usucă fără să lase urme sau pete. Un tratament suplimentar cu raclete sau diverse ustensile cunoscute pentru curăţarea geamurilor nu mai este necesar.

  - Curățare și spălare geamuri la înălțime, pereți vitrați, oglinzi, veluxuri
  - Curățare și spălare panouri sandwich, panouri alucobond, rulouri, jaluzele

  Curățare și spălare panouri sandwich, panouri alucobond, rulouri, jaluzele

  Curățat Spălat Geamuri Timișoara

  Curățare Spălare Geamuri La Înălțime Timișoara