• NOU Igienizare Și Sterilizare Covoare Pe Bază De OZON Timișoara !

  Spalatoria Pro Cleaning aduce in premiera in Timisoara serviciu NOU de igienizare si sterilizare a covoarelor pe baza de OZON !

   E important sa avem grija de sanatatea noastra prin modul in care curatam si igienizam covoarele din locuinta.
   Am introdus in procesul de curatare al covoarelor si tehnologia de dezinfectie cu OZON. Se realizeaza in camere speciale dupa procesul de uscare. 
   Aceasta tehnologie de dezinfectie si sterilizare vine in sprijinul persoanelor cu copii, persoanelor alergice si cu probleme pulmonare si este un factor de preventie pentru noi toti.

   Ce este Ozonul?

  Ozonul, cel mai puternic oxidant si dezinfectant din lume aflat la indemana omului. Capacitatea sa de oxidare este depasita doar de fluor, insa toxicitatea fluorului face ca acesta sa nu poata fi utilizat casnic sau industrial.
  Ozonul este o molecula formata din 3 atomi de oxigen. Ozonul este un alotrop al oxigenului, fiind numit si “oxigen activ” sau “oxigen triatomic”. Formula chimica O3. Moleculele de ozon formeaza un gaz al carui capacitate de oxidare este foarte puternica, ceea ce face ca ozonul sa fie un excelent dezinfectant, dezodorizant si virulicid. Revine repede la starea de oxigen. Nu lasa reziduri. Complet ecologic.

   Ce face Ozonul?

  Tratamentul cu Ozon este cel mai puternic oxidant și dezinfectant folosit pentru tratamentul de improspatare si igienizare.
  Fara niciun agent chimic de sinteza, te scapa nu doar de mirosuri, ci si de germeni , de mucegai, ciuperci si acarieni.
  Covoarele Dumneavoastra vor fi desavarsite prin tratamentul cu OZON ! Igienizare si dezinfectare covoare cu Ozon Timisoara  

  Igienizare si dezinfectare covoare cu Ozon Timisoara