• Servicii Curăţare Gresie, Marmură, Granit, Travertin, Mozaic

    Curăţare Gresie, Marmură, Granit, Travertin, Mozaic

      Cand vorbim despre suprafete dure, ne referim la pardoselile placate cu gresie, marmura, granit, travertin, mozaic etc.

      Gresia este cea mai comuna suprafata dura, pe care o intalnim in aproape toate locuintele. Pentru intretinerea zilnica, gresia se poate spala foarte usor cu mopul si un detergent de pardoseala. Chiar si in conditiile in care acesta intretinere a gresiei este facuta in fiecare zi, trebuie sa avem grija sa fie spalata in profunzime de cateva ori pe an, pentru indepartarea inevitabilelor depuneri dintre rosturi, care vor da un aspect neplacut al pardoselii, cat si eventualele pete care apar din loc in loc, pe zonele circulate mai des.

      Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra Pro Cleaning ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute. Pentru surafetele dure aflate in sediile firmelor, cum ar fi birouri, bucatarii, sali de mese, unde este un trafic foarte mare, pe langa intrtinerea zilnica, aceste suprafete necesita aceasta spalare mecanizata, lunar sau trimestrial. 

      Va asteptam sa ne contactati cu incredere, iar noi vom incerca cat mai repede posibil sa venim in ajutorul dumneavoastra. In urma unei evaluari gratuite, va vom spune care este procedeul de spalare necesar, in urma caruia vom obtine cel mai bun rezultat.

    Servicii Curăţare Gresie Timisoara
    Servicii Curăţare Gresie Timisoara
    Servicii Curăţare Gresie Timisoara
    Servicii Curăţare Gresie Timisoara
    Servicii Curăţare Gresie Timisoara