• Curățenie Profesională După Constructor

  Curățenie Profesională După Constructor

    Curatenia dupa constructor este una dintre cele mai dificile curatenii, pentru ca presupune multe operatiuni, iar unele dintre ele cer multa atentie si rabdare. Atunci cad va apropiati de finalizarea unei lucrari de renovare sau a unei constructii, va trebui sa va ganditi la incheierea unui contract de curatenie dupa constructor.

    Pro Cleaning , vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii profesionale, specific fiecarui tip de curatenie, cu personal bine pregatit, dotat cu unelte necesare, pentru a fi la inaltimea pretentiilor dumneavoastra.

    Apeland la serviciile noastre, putem stabili impreuna cand este bine sa incepem curatenia, dupa ce in prealabil unul din angajatii nostrii, va face o evaluare gratuita a locatiei respective. In functie de marimea si de complexitatea lucrarii, vom stabili si durata executarii serviciului de curatenie.

    Pentru obtinerea celor mai bune rezultate vom folosi solutii profesionale adecvate fiecarui tip de suprafata, acolo unde este nevoie vom folosi echipamente mecanizate si vom respecta pasii de care avem nevoie, pentru obtinerea celui mai bun rezultat:

  - Curatarea suprafetelor de materialele ramase in urma constructorului (resturi de gresie, faianta, adezivi, chit, etc.);
  - Aspiram peretii de praful ramas in urma renovarii;
  - Indepartam petele de lavabila de pe pardoseala;
  - Curatam atent gresia si faianta din baie si bucatarie;
  - Spalam usile, tocaria si geamurile;
  - Curatam prize, intrerupatoare, grille de aerisire;
  - Spalam caloriferele cu generatorul de abur;