• Portofoliu Clienti


      Lista clientilor nostri reprezinta cartea noastra de vizita. Am avut de-a lungul timpului, colaborari cu numeroase firme din tara. Portofoliul Pro Cleaning contine doar cateva exemple, o enumerare completa ar fi substantial mai lunga.

  Produsele si serviciile Pro Cleaning pot fi recomandate de catre clientii:


  Orange România S.A. Este cel mai mare operator GSM din România. Până în aprilie 2002, Orange a operat sub brand-ul Dialog, marca fiind gestionată de firma Mobil Rom. La sfârșitul anului 2013, Orange România avea peste 10,4 milioane de clienți, ceea ce îi conferea o cotă de piață de peste 40%.

  50 Stars Beauty Studio SRL Timișoara Servicii de coafură, frizerie, manichiură/pedichiură, cosmetică facială, epilat, laminare gene, laminare sprâncene, makeup, pensat, vopsit sprâncene.

  Deraton SRL Timișoara oferă prin echipe calificate şi autorizate servicii de Deratizare, Dezinsecţie, Dezinfecţie şi Tratamente fitosanitare complexe.

  Win Pharm Group SRL Este o întreprindere din România, cu sediul central în BUCUREŞTI. Acesta operează în industria Construcţia de clădiri nerezidenţiale. Compania a fost înființată la 25. martie 2005.

  Jumbo Com SRL Procesator de carne, avand ca brand"Banat Bun", este un producator banatean de mezeluri si carne pasare, deservind piata romaneasca de peste 20 ani.

  Simbol SRL Servicii pentru serigrafie, consumabile pentru serigrafie, imprimari serigrafice.

  Icon Shop SRL Este un magazin boutique multibrand, situat la parterul IULIUS TOWN, Timișoara. Icon Shop colaboreaza in mod constant cu reviste de moda din România precum: Elle, Marie Claire, Beau Monde, InStyle, Glamour, Tabu, Cosmopolitan, Viva...

  Top Tech SRL Înseamnă 25 de ani de soluții IT & PRINT. Deținem un centru autorizat de service, reparații și întreținere pentru o gamă largă de echipamente IT iar echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție pentru suport & consultanță.

  Rubicon Pharmaceuticals SRL Este o companie infiintata in anul 2012 care detine un centru logistic mare si modern in domeniul farmaceutic, asigurand calitatea conform normelor GDP cu sisteme performante de monitorizare si control a temperaturii si umiditatii. Urmarim pas cu pas imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor, planificarea, implementarea si controlul fluxului fizic de produse la nivelul cerintelor pietei internationale.

  Geolink SRL este o societate romaneasca privata, infiintata in anul 2002, pe o piata a serviciilor de: topografie, cadastru, geodezie, urbanism si proiectare, aflata in plina expansiune.

  EMH Automatizari SRL Este o firma cu capital integral roman, infiintata in anul 2007, avand ca obiect de activitate de baza service, intretinere, reparatie si modernizari masini unelte.

  BAUPRO SRL Este o firmă din Timișoara cu o experiență valoroasă în comercializarea și distribuția de materiale premium pentru construcții. Echipa Baupro este recunoscută pentru furnizarea celor mai optime soluții pentru sisteme termoizolante și tencuieli decorative.

  MS CAD SRL Societatea noastra este o companie privata cu experienta de peste 15 ani avand ca obiect de activitate: lucrari de cadastru si inginerie geodezica, arhitectura, evaluari imobile.

  Expert Insolventa SPRL Este o societate profesională de insolvență cu o vechime de peste 12 ani în domeniu și aflată în plină expansiune. Activitatea societății, agreată de Agenția Națională de Administrare Fiscală la nivel național și recunoscută de cele mai importante instituții bancare, acoperă în prezent teritoriul a 25 de județe, iar proiectele gestionate depășesc numărul de 500, dintre care peste 400 sunt finalizate.

  Coso Cons SRL Infiintata in anul 2002 in orasul Timisoara, compania are ca principal obiect de activitate proiectarea si consultanta in domeniul lucrarilor rutiere. Compania are o vasta experienta locala si nu numai.

  ARALI & PORTO SRL, Bemore International SRL, ELITE INTERFACES SRL, 1A CUE CONSULTING UND ENGINEERING ROMANIA SRL, CARDIO SUPORT SRL, Nagra Gaming SRL, SOCIETATE PROFESIONALA NOTARIALA STANCIUC, PROFI ROM FOOD SRL, FEV ECE Automotive SRL, RED SEVENS SRL, 2A STUDIO DE IDEI SRL